Kedves vendégeink!
A kényszerszünet nálunk átalakítással és újításokkal telt, eközben Sportegyesületünk több Szövetség tagszervezeteinek a regisztrált tagja is lett, ezzel nagyobb sportolói körnek megteremtve a lehetőséget versenyszerű edzéshez!📣📣📣💪
Bizonyára tudjátok hogy a jelenlegi korlátozások elvileg január 11-én, azaz hétfőn jártak volna le, ” erre az időpontra gyúrtunk”,most ezt az időpontot kitolták februárig…
ADDIG TEHÁT:
📣 A vonatkozó jogszabályok szerint versenyszerűen sportolók e tevékenységükben nem korlátozhatóak.
📣 Az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak.
📣 Versenyszerűen sportoló (a továbbiakban: versenyző) az a természetes személy, aki a sportszövetség által kiírt, szervezett vagy engedélyezett versenyeken, vagy versenyrendszerben vesz részt. A versenyző vagy amatőr vagy hivatásos sportoló.
NYITVATARTÁSUNK január 11-től:
Hétfő – Vasárnap: 07:00 – 19:00
A korlátozás alatti időszakban termünk csak igazolt versenyzők számára, hivatalos igazolás birtokában (recepción kérjük bemutatni), napijegy megváltásával (1200,-Ft) látogatható.
További információkért hívjátok a +3699328451 számot, nyitvatartási időben.
Kitartást mindenkinek! Reméljük hogy mindenkivel rövidesen találkozunk!💪