Gym & Cardio

” A fittségen olyan pszichés-fizikai állapotot értünk, amely az egészséget és a minőségi életet célozza meg, magába foglalva az általános jó közérzetet, a megnövekedett mindennapi teljesítőképességet. “

Fitness gépek – “Atlas Sport”

Atlas gépparkunk lehetőséget kínál az izomzat erősítésére, és szálkásítására. Emelett méltó szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek állnak vendégeink rendelkezésére, hogy szakszerűen fejlődhess. Trainereinket itt találod!

Cardio gépek – “Life Fitness”

Kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő cardio gépet. Teremedzőink segítenek beállítani a gépeket, megtanítják a gépek helyes használatát, és a gyakorlatok helyes végrehajtását. Személyi edzőink segítségével teljesen egyénre szabott edzést végezhetnek vendégeink.

Flabélos –  Vibrációs tréner

A FLABéLOS megoldást kínál az ülőmunka, a mozgáshiány és a stresszes életmód problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

Kezd el még ma, nézd meg nyitvatartásunk!