Gym & Cardio

” A fittségen olyan pszichés-fizikai állapotot értünk, amely az egészséget és a minőségi életet célozza meg, magába foglalva az általános jó közérzetet, a megnövekedett mindennapi teljesítőképességet. “

Fitness gépek – “Atlas Sport” & “Precor” & “Matrix”

Atlas és legújabb Precor, és Matrix gépparkunk lehetőséget kínál az izomzat erősítésére, és szálkásítására. Emelett méltó szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek állnak vendégeink rendelkezésére, hogy szakszerűen fejlődhess. Trainereinket itt találod!

Cardio gépek – “Life Fitness” & “Matrix”

Kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő cardio gépet. Teremedzőink segítenek beállítani a gépeket, megtanítják a gépek helyes használatát, és a gyakorlatok helyes végrehajtását. Személyi edzőink segítségével teljesen egyénre szabott edzést végezhetnek vendégeink.

Flabélos –  Vibrációs tréner

A FLABéLOS megoldást kínál az ülőmunka, a mozgáshiány és a stresszes életmód problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

Kezd el még ma, nézd meg nyitvatartásunk!