Wellness

Finn-, és infra szauna, jacuzzi, szolárium…

Szauna és Jacuzzi szolgáltatásainkat keddi és csütörtöki és szombati napokon lehet igénybe venni. Bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés: +3699328451

A szolgáltatással kapcsoltban a recepciós kollégáknál lehet érdeklődni a +3699328451 -as telefonszámon.

Minden kombinált tagságikártyával rendelkező Vendégeinkneka wellness részleg használata INGYENES! 

Finn szauna

A finnek már rég óta tudják, hogy a szaunázás nemcsak kellemes időtöltés, a pihenés ideális módja, a ragyogó szépség forrása, hanem egészségünk megóvásában is igen komoly szerepet játszik.

Infra szauna

Ez a típusú szauna mindenki számára ajánlott, aki méregteleníteni szeretné a testét, hogy egészségesebb legyen. Az ellazulás, gyógyulási és a jótékony tényezők, amelyeket egy infraszauna használata során érzünk fantasztikusak. Miközben ellazulsz a szaunában, a tested keményen dolgozik. Hallottunk már olyan kijelentéseket is, hogy egy alkalom egy infraszaunában megfelel egy szív- és érrendszeri edzésnek. Ez úgy történik meg, hogy megerősödik a szív- és érrendszer a mélyreható infrasugarak hatásaképpen. A hagyományos szaunától és gőzfürdőtől eltérően, amelyben az ember könnyen elfárad, az infraszauna rendszerint felpezsdít. Mivel a “légkör” egy infraszaunában sokkal jobb a tüdőnek.

Jacuzzi

A pezsgőfürdő egyértelműen az ellazulás helyszíne, egy edzés, szaunázás után nem is lehet jobbat kívánni, mint hogy egy pezsggő vízben töltődjünk fel teljesen.

Szolárium

Álló szoláriumunkban kedvezményes áron barnulhatsz! A recepción tudod kérni a szolárium kulcsát!

Itt a lehetőség kikapcsolni!